Relaxatietherapie

Samen op weg naar balans en rust

 

Doordeweekse morgen... huiswerk nog snel maken, zwemzak niet vergeten, lunch maken,... Herkenbaar? 

 

Onze moderne samenleving groeit in een snel tempo; het is een jungle van eindeloos veel keuzemogelijkheden, snelle communicatie via verschillende kanalen (facebook, snapchat, ....); onze samenleving wordt gekenmerkt door het rationele, ons denken.  De prestatiedruk op kinderen, jongeren en volwassenen en de uitdaging om daarmee om te gaan lijken steeds groter te worden.  We vragen steeds meer van onszelf (en van anderen).  

 

We zijn in onze moderne manier van leven steeds minder in contact met de natuur maar ook steeds minder in contact met ons lichaam.  We luisteren steeds minder naar de signalen van ons lichaam, wat soms leidt tot een veelheid van klachten.  

 

Binnen de sessies relaxatietherapie gaan we met de kinderen en jongeren op zoek naar een balans in het omgaan met de veelheid van spanning en stress.  Iedereen is anders en wat voor de ene ontspannend werkt, kan voor iemand anders juist het omgekeerd effect hebben.  Zowel tijdens de individuele sessies als tijdens de groepssessie wordt hier dan ook bij stilgestaan zodat iedereen zijn eigen unieke manier tot rust kan ontwikkelen. 

 

Deze sessies worden zowel individueel (45min per sessie) als in groep aangeboden (75min per sessie; zie onder op specifieke pagina's voor de data en uren).

 

 

 

 

 

​© 2018 door Stefanie Maddens.

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Google Classic