SUPERVISIE

In supervisie staat je eigen functioneren centraal en leer je reflecteren op je eigen werkervaringen. Supervisie helpt om je bewuster te worden van je eigen stijl en de onderliggende betekenissen.  Het is een moment om te reflecteren en om je eigen werkpunten te leren kennen en om je blinde vlekken te leren ontdekken wat leidt tot een optimaler functioneren.

 

VOOR WIE?

Zowel voor therapeuten in opleiding als voor meer ervaren therapeuten en mensen die in een begeleidingscontext gewerkt gesteld zijn. 

 

WERKWIJZE

Indien je een vraag heb voor interesse kan je telefonisch of per mail contact opnemen om een afspraak te maken.  

Ik vraag om op voorhand kort wat informatie door te sturen omtrent je achtergrond (opleiding), werkervaring (en huidige setting) en ook je doelgroep waarmee je werkt.  Tijdens een eerst gesprek zal naast het bespreken van je vraag naar supervisie ook bekeken en afgesproken worden welk supervisietraject en -doel je voor ogen hebt.

Wat er in supervisie aan bod komt dat bepaal je zelf.  Thema's die mogelijk aan bod kunnen komen zijn oa.: specifieke cliëntcasussen; omgang met collega's en werksetting, thema's naar zelfzorg en emotionele hygiene... 

Ik heb een cliëntgerichte opleiding. Dit is dan ook het denkkader van waaruit ik supervisie geef.  

Beroepsvereniging VVCEPC

​© 2018 door Stefanie Maddens.

  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Google Classic