Online een afspraak inplannen

Ik werk met een vast uurschema waarop afspraken ingepland kunnen worden. Momenten waarop een afspraak ingepland kan worden zijn: 

Op maandag, dinsdag, donderdag om 9u - 10u30 - 12u30 (of in samenspraak om 12u) - 14u - 15u30 - 17u - 18u30 of 20u

Op woensdag  om 9u -10u30 - 13u - 14u30 of 16u

Op vrijdag  om 9u - 10u30 - 12u30 (of in samenspraak om 12u) - 14u - 15u30 - 17u of 18u30

Omwille van de vele aanmeldingen van de afgelopen periode kan ik op dit moment geen nieuwe cliënten meer aannemen. Dit omdat ik  het belangrijk vind voldoende zorg en ruimte te kunnen bieden aan het therapeutisch traject van de reeds opgestarte cliënten.  Vanaf februari 2022 kan je je terug aanmelden op mijn wachtlijst.  Belangrijk om aan te geven is dat nieuwe begeleidingen enkel kunnen tijdens schooluren (als er nadien terug ruimte vrijkomt in de avonduren, dan kunnen afspraken ook in de avonduren) .  Voor meer informatie (of indien je reeds vroeger in begeleiding kwam) kan je me steeds een mail sturen.

Hoe maak je een afspraak? 

 

Bij het vastleggen van een afspraak kies je eerst het type sessie.  Bij een eerste sessie of een heropstart van begeleiding dien je me hiervoor via mail te contacteren.  Bij vervolgafspraken boek je een individuele sessie waarbij je specificeert volgens leeftijd: kind (lagere school),  jongere (middelbaar) of (jong)volwassene (+18j). Je kan ook een afspraak inplannen voor een ouder- relatie- of gezinsgesprek of een supervisie.   Je kan ook telkens kiezen of je een sessie kiest hier in de praktijk of via beeldbellen. 

Afspraken kunnen tot maximaal 3 maanden op voorhand ingepland worden.  Afspraken verder in de toekomst kunnen in onderling overleg ingepland worden. Mocht een gereserveerde afspraak toch niet beschikbaar zijn, laat ik je dit per e-mail weten. Dan kunnen we samen op zoek naar een ander geschikt moment.

Uiteraard kan ook nog steeds in de praktijk, via mail of telefonisch een afspraak vastgelegd worden. 

Annuleren van afspraak


Soms loopt een dagschema niet helemaal zoals gepland en komen er onverwachtse zaken op je pad.  Annuleren en/of vragen tot verplaatsen van een afspraak kan altijd. Graag vraag ik om ten minste 24u en liefst 48u op voorhand te verwittigen als je niet aanwezig kan zijn op je afspraak. Zo kan ik je plek doorgeven aan iemand anders. Bij late annulering van een afspraak of bij onverwittigde afwezigheid ben ik genoodzaakt om de sessie aan te rekenen. Annuleren kan per sms of via info@stefaniemaddens.be.